Seminarul “Soluții pentru recuperarea post operatorie în afecțiuni chirurgicale majore"

(12.11.2012) Fundația pentru protecția animalelor VIER PFOTEN România organizează pe 27 Noiembrie 2012 seminarul "Soluții pentru recuperarea post operatorie în afecțiuni chirurgicale majore".

Începând cu ora 17.00, la Rin Grand Hotel din București, doi medici veterinari cu pregătire temeinică în tratarea animalelor vor împărtăși colegilor lor de breaslă experiența proprie și soluțiile pentru recuperarea post operatorie în afecțiuni chirurgicale majore.

Dr. Vet. Alexandru Vițălaru, un medic cu o carte de vizită impresionantă, va susține prelegerea principală a acestui seminar. I se va alătura Dr. Vet  Anca Tomescu, coordonator al proiectului Animale fără Stăpân al Fundației VIER PFOTEN, care va vorbi de experiența sa de mai bine de 12 ani în munca din cadrul proiectului.

Seminarul se adresează atât medicilor veterinari, cât și studenților la facultatea de Medicină Veterinară. Participarea se face pe bază de înscriere, pe site-ul educational.vier-pfoten.ro.

Taxa de participare este de 130 de ron pentru medicii veterinari și de 100 de ron pentru studenții la facultatea de Medicină Veterinară.

Medicii veterinari acumulează în urma participării la conferință 15 credite oferite de Sistemul Național de Pregătire Continuă, iar studenții obțin o diplomă de participare.

Fundația VIER PFOTEN  este puternic implicată în actul educațional din România, atât prin proiectul la nivel național "Copiii învață să protejeze animalele", cât și prin conferințele și seminariile organizate de-a lungul timpului pe teme din domeniul medicinei veterinare, etologiei, conservării speciilor sau terapiei asistate de animale.

Seminarul continuă seria de prezentări educaționale în domeniul veterinar inițiată în 2010 cu conferința "Patologie și Etopatologie la Urși" și continuată, în 2011, cu conferința "Provocări în medicina felinelor mari".

Pentru mai multe informatii si inscriere: http://educational.vier-pfoten.ro


Revista

Companii

Internaţional

Literatură