Studiu de caz: Utilizarea Interferonului Omega (Virbagen) în tratamentul abcesului interdigital la câine

(01.12.2011) Boxer, mascul, 11 ani, care prezintă formaţiuni interdigitale de formã semidură, intens vascularizate, dureroase, calde.

Medic veterinar Bura Adrian, CMVI Roman

Diagnosticul iniţial a fost stabilit în anul 2008, la vârsta de 8 ani. Nu a reacţionat la niciun tip de medicaţie antiinflamatorie, antibiotică sau igienică.

În anul 2011 i s-au administrat câte 500 UI INTERFERON OMEGA (VIRBAGEN) la interval de şapte zile, cinci administrări, iar formaţiunile au dispărut complet (vezi foto).Mai multe Ştiri

Sindromul fetusului unic; Bildquelle: Asist. univ. Dr. Alexandru Viţălaru

Sindromul fetusului unic

De-a lungul timpului, odată cu evoluţia mijloacelor şi metodelor de investigaţie paraclinică, atenţia clinicienilor s-a îndreptat pe una din cele mai des întâlnite cauze ale inerţiei uterine primare, respectiv prezenţa unui singur fetus, supradimensionat, în uter, respectiv, aşa cum a fost denumit de către Jackson, 2004, “sindromul fetusului unic“, “single puppy syndrome”
Citește mai mult

Congresul AMVAC 2012

Congresul AMVAC 2012

A VII-a editie a Congresul Național AMVAC/RoSAVA s-a desfășurat anul acesta pe durata a trei zile, în perioada 8-10 noiembrie.
Citește mai mult


Boala parodontala-caz clinic

Boala parodontala-caz clinic

Este prezentata boala parodontala la un caine in varsta de 12 ani, mascul necastrat de rasa comuna. Cainele prezinta retractie gingivala, pungi parodontale multiple, placa bacteriana si tartru, halitoza, hiperplazie gingivala si gingivita marginala
Citește mai mult

Cerenia® - Eliberează câinele de disconfortul cauzat de vomă

Voma - principala manifestare cu semnificaţie digestivă

Cerenia® - Eliberează câinele de disconfortul cauzat de vomă
Citește mai mult

Revista

Companii

Internaţional

Literatură