Free Webinar in english: „Pancytopenia in a dog“

(08.05.2020) This webinar on May 13th gives a great opportunity to learn how to approach an usual haematology case in a systematic manner.


Poll questions that will be asked during this virtual meeting allow the participants to get actively involved in the diagnostic work-up and interact with the speaker.

You can register free of charge here!

By the way- Laboklin holds case based seminars every Wednesday at 7 CEST p.m.- please have a look at the website or sign up for the newsletter!


Mai multe Ştiri

ABCD

ABCD issues guideline on SARS-coronavirus-2 in cats

The Advisory Board on Cat Diseases has just published a new guideline in relation to SARS coronavirus-2 (SARS-CoV-2), the causative agent of COVID-19
Citește mai mult

caine

Studiu privind paraziții din materiile fecale de câine a ajuns la o concluzie surprinzătoare

Un studiu reprezentativ realizat de Vetmeduni Viena arată că fecalele câinilor din Viena conțin relativ puțini endoparaziți comparativ cu caninele din regiunile rurale. Indiferent de nivelul real al infecției cu paraziți, totuși, proprietarii de câini sunt încurajați să acorde întotdeauna atenție igienei - mai ales că unii paraziți reprezintă un risc nu numai pentru animale, ci și pentru oameni.
Citește mai mult

Tomografie

Cazul misterios al lunii: Masă mediastinală la câine

Un Labrador în vârstă de 11 ani, mascul castrat, ajunge la veterinar cu un istoric recent de oboseală excesivă, poliurie și polidipsie, și intoleranță la efort fizic. Câinele a fost supus unei ecografii, astfel a fost identificată o masa mediastinașă craniană hipoecoică.
Citește mai mult

Webinar urolitiaza la câini și pisici

Continuăm seria evenimentelor profesionale Hill's cu un nou webinar la care vă invităm să participați. Specialiști în nutriție, Dr. Joseph Bartges și Dr. Iveta Becvarova vor sustine un webinar excepțional în care ne vor demonstra cum nutriția corectă poate reduce riscul urolitiazei la câini și pisici.
Webinarul va avea loc în data de 7 noiembrie, de la ora 20.00 și va dura aproximativ 90 de minute.
Citește mai mult

Imagine predefinită

Teaser Überschrift

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing
Citește mai mult

Imagine predefinită

Teaser Überschrift

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing
Citește mai mult

Workshop„Introducere în anestezia inhalatorie la câini și pisici”

Weekend-ul trecut a avut loc workshop-ul „Introducere în anestezia inhalatorie la câini și pisici” susținut de Dr. Ruxandra Costea la Facultatea de Medicină Veterinară.
Citește mai mult

Imagine predefinită

O cercetare adâncă în otita externă și tratamentul acesteia

Otita externă sau inflamarea canalului extern al urechii, este o boală comuna atât la câini cât și la pisici. Această boală are o etiologie multifactorială complicată. Otita externă rezultă din combinarea unor schimbari dinamice care afectează statusul anatomic, fiziologic și microbiologic al canalului extern al urechii. Pacienții sunt tratați de obicei
simptomatic, dar afecțiunea recidivează frecvent.
Citește mai mult

Ştiinţa

Companii

Internaţional

Literatură