Ajutor

VET-MAGAZIN.ro este o platformă care serveşte exclusiv schimbului de informaţii. Operatorii VET-MAGAZIN.ro nu pot fi traşi la răspundere în nici un fel – direct sau indirect – pentru daune sau neplăceri ocazionate de utilizarea informaţiilor sau de abuzul de acestea pe paginile noastre. În concret, conţinuturile nu pot fi utilizate de către persoane neautorizate în scopul emiterii unui diagnostic sau începerea unui tratament. Aceste persoane sunt rugate să contacteze medicul veterinar pentru orice întrebare privind sănătatea animalului.

VET-MAGAZIN.ro deţine dreptul de autor pentru toate textele de pe această platformă, cu excepţia secţiunilor care sunt completate de parteneri sub răspunderea exclusivă pentru conţinut. Fără permisiunea expresă în scris a PetCom Science, materialul nu are voie să fie multiplicat, salvat sau utilizat în scopuri comerciale.

Ne rezervăm dreptul de a exclude utilizatori fără menţionarea vreunui motiv din secţiunile de comunitate, în special când aceştia încalcă dispoziţii legale, drepturi de autor sau bunele moravuri pe internet.

Bunele moravuri pe internet

Solicităm tuturor utilizatorilor acestor situri, să respecte normele de bune moravuri practicate pe internet (= pe acest site şi faţă de alţi utilizatori). În continuare menţionăm cele mai importante puncte încă odată:

  • În cadrul discuţiilor pe forum, adaptaţi comportamentul dvs. aşteptărilor dvs. la comportamentul celorlalţi utilizatori.
  • Lăsăm la decizia utilizatorilor noştrii dacă se adresează cu „tu“ sau „dvs.“ – dar respectaţi în orice caz dacă un utilizator insistă asupra adresării cu „dvs.“
  • Scrieţi comentarii mai degrabă scurte
  • Vă rugăm să vă reţineţi cu remarci înjositoare sau insulte la adresa altor utilizatori
  • Atenţie cu umor şi sarcasm!
  • Respectaţi dispoziţiile legale
  • Articolele şi comentariile dvs. vorbesc pentru dvs. – fiţi mândru de acest lucru!


Excluderea răspunderii

Atragem în mod expres atenţia asupra faptului că nici nu ne identificăm cu conţinutul siturilor, spre care oferim legături din VET-MAGAZIN.ro sau alte situri legate de noi, nici nu putem fi traşi la răspundere în nici un fel pentru aceste conţinuturi. În cazul în care găsiţi informaţii îngrijorătoare pe un sit spre care există legătură pe VET-MAGAZIN.ro, vă rugăm să ne comunicaţi acest lucru ([email protected]).

VET-MAGAZIN.ro nu este responsabil pentru conţinuturi care sunt publicate de către terţi în cadrul unui parteneriat cu VET-MAGAZIN.ro. Peste tot, unde conţinutul nu aparţine redacţiei noastre, ci a fost publicat de către un partener în secţiunea de parteneri a VET-MAGAZIN.ro, acest lucru este menţionat la capătul paginii.

De asemenea, VET-MAGAZIN.ro nu este responsabil pentru conţinuturi care sunt publicate de utilizatori pe forum, în anunţuri de mică publicitate şi alte instrumente deschise de comunitate. Deoarece acestea reprezintă un domeniu deschis, este imposibil să fie deţinut controlul asupra opiniilor prezentate în acele secţiuni.

Ne rezervăm dreptul de a şterge material, care se califică drept nepotrivit. Acest lucru este în special valabil pentru lucruri repugnante, jigniri, defaimări, şarlatanie precum intervenţii care în mod dovedit sunt dăunătoare, încălcări ale legii sau alte conţinuturi, care nu corespund bunelor moravuri şi eticii. Solicităm utilizatorilor să ne înştiinţeze ([email protected]) în cazul în care simţiţi că anumite conţinuturi sunt inadecvate sau incorecte.


Ştiinţa

Revista

Companii

Internaţional